Tuesday, July 8, 2008

the whole world

poate va era dor sa ma vedeti lovind iar clapele electrocardiogramei, pedaland-o cu gingasie, pipaind-o cu varfurile moi ale degetelor, in timp ce bratele se deschid larg si fusta se umfla ca-n desene animate. nu va fie teama, deja am sunat-o pe diana si am rasucit putin butonul la lacrimi, si-acum i-am picat in brate pe net si o sa se descurce ea cu mine. asa ca o sa reusesc probabil sa imi mentin echilibrul. si cand ma gandesc ca tocmai ieri ii spuneam unei alte prietene ca eu nu sun cand nu ma simt ok dar de fapt asta era demult cand nu era nevoie cand eram asa cum ma mai cred si acum de fapt nu stiu de ce IN CONTROL. e evident ca lucrurile s-au schimbat. am reusit azi sa fiu iar penibila, am ravasit fereastra de messenger a altcuiva inca o data sorry mi-e ffff jena, o sa fac mai multe eforturi sa ma adun, sa-mi tin mizeria in cap pana cand cineva ma lasa s-o vars.
n-o sa povestesc ce s-a intamplat nici de data asta. pentru ca , de fapt, se intampla vreodata ceva? ceva anume? nu, se intampla pur si simplu totul, dintr-o data. te loveste pana cand se vad vanataile. din toate partile.
cand am sunat-o pe diana traversam strada, e o intersectie foarte larga aici, de obicei se face curent si chiar cand e cald simti un fir de aer rece mangaindu-ti in graba obrazul, dezlipindu-ti firele de par. de data asta nimic. soare tulbure, greu.
aseara citeam, ca sa ma mut totusi macar in final de pe palierul asta, sau cel putin sa disimulez ca ma mut, makanin, spaima. e povestea unui batran satir:
Satyriasis is uncontrolled sexual hyperactivity in men who have little or no capacity for deep emotional involvement.1 The term derives from the Satyr, the half-man, half-goat Sylvan diety of Green mythology who reveled in the sexual orgies that highlighted in Dionysian grape festivals.
dupa ce am lasat cartea, mi-am tras compu in pat si -am cautat informatii. e vba de fragmentul de mai sus, care nu e din carte. si asa am aflat si ca nici boala asta si nici nimfomania nu mai sunt de fapt considerate boli. pt ca pur si simplu nu se mai poate stabili cat sex e normal sa faca un om. nu e cel mai trist lucru? asa ca pot sa dau vina pe lume, oricum, the magic XXI. it s not me you know it s the whole world :)
love you all love me back pliz :)
trebuie sa completez cu asta. messengeru meu ma tradeaza. uneori refuza sa-mi trimita mesajele alteori imi mentine o lista care nu mai exista si eu ies si intru iar si vad alti oameni alta viata pe lista si ma trezesc cu offlinuri cand eu am fost tot timpul acolo. asta pentru ca nu vreau sa ma paranoizez nici eu si sa nu va paranoizati nici voi. acum ma duc sa fumez si va sun pe toti : P

3 comments:

obiectepierdute said...

love you all the way butterfly :)

Cristina Ispas said...

stiam stiam ma alintam putin :)

Ioan Buteanu said...

http://ioanbuteanu.blogspot.com/