Thursday, March 13, 2008

sunt complet epuizata. energia s-a stins de tot in circuit, corpul a ramas agatat intr-un punct de echilibru invizibil. n-am vrut sa scriu dar scriu pentru ca nu sunt in stare de altceva, nu ma intereseaza nimic, nu ma intereseaza de fapt nici asta acum, dar nu pot sa stau cu privirea in vid. aici unde sunt nu exista capsula warm in care sa ma bag. ar trebui sa iau niste decizii, mi se cere sa iau niste decizii si nu vreau, nu pot. vreau sa stau la nr 58 cu veioza aprinsa si ziua inca patru luni altceva nimic. am zis ca vreau filmul pe hold vreau filmul pe hold. numai ca celelalte filme sunt toate pe play. toate celalte creiere sunt deschise al meu e inchis. I want to keep it that way for a while. nu vreau sa-mi misc corpul, s-ar prabusi. I want to keep it that way. daca o sa raman singura. adica in felul ala in care n-am mai fost. nu vreau sa ma gandesc la asta, de fapt nici nu pot, poate chiar asta e punctul invizibil in care ma tin: nu pot sa fac niciun fel de conexiune.
loveyou still

2 comments:

Anonymous said...

ti-am zis ca ma asteptam sa scrii pe blog si tu ai zis ca scrii maine si totusi ai scris azi si de data asta chiar stiu cum e pentru ca a fost o zi varza :)
si daca mai pui faze cu "take care i love you" pe blog o sa fac infarct stiu ca sunt ironice dar asa sa le spui tuturor e prea de tot!!! m-am facut rea, nu de alta :D

Cristina Ispas said...

am si vrut sa scriu "oana mi-a zis..." dar am renuntat tocmai pt ca te asteptam aici

nu te face rea :)