Tuesday, March 11, 2008

dream on white girl


nu stiu ce am astazi iarasi am ceva :) am stat toata dimineata in biblioteca. am schimbat sala si n-am mai stat prin urmare la nr 58 la fereastra, in partea umbrita a cladirii, unde ma obisnuisem deja sa stau si unde o sa revin. masa mea de azi era plasata fix sub cupola de sticla asa ca am fost continuu timp de 4 ore inundata de soare. imediat ce am ajuns la job am dat din nou (am inceput deja studiul de cateva zile) search pe google: SUN. acum nu vad de la fereastra decat putina lumina irizand tencuiala scorojita a unuia dintre turnuri. imi dau seama si asta ma mentine cumva in priza ca noua mea setare pe soare nu seamana deloc in configuratie cu cea dinainte, cand nu faceam decat sa ma joc de-a "ascunde obiectul" sau de-a "la tristesse de mon ciel" sau chiar de-a, cand eram indeajuns de furioasa, "bouncyball"

ma gandeam cat am parcurs conexiunea intre biblioteca si job ca problema cu cei care aproape urasc orice "iesire in natura" e ca nu inteleg ca de fapt nu mai exista asa ceva pentru ei. cum nu mai exista nici pentru mine. si nu insist pt ca ma simt prea obosita sa tin lucrurile in frau sa nu alunece pe vreuna din pantele cliseistice legate de subiect. vreau numai sa spun ca m-am gandit ca ideal ar fi totusi sa traiesc undeva izolat. aproape de groapa cu lei, dar izolat. sa am doi copii ai mei, o fetita si-un baietel, pe care sa n-am timp sa-i ANALIZEZ (pentru ca e cel mai sigur, desi nu stiu exact cum as face) si inca doi copii pe acre sa-i adopt, neaparat o fetita orientala si ma mai gandesc :) un caine sau doi caini sau trei caini, o bicicleta (imi place prea mult sa merg pe bicicleta. e asa de frumos cand obosesti tare de tot si simti cum aproape scapi controlul pedalelor) si trebuie sa am unde sa inot si unde sa ma inunde soarele desi asta nu cred ca e vreo problema :) si bineinteles casa sa fie ca o naveta spatiala. la maxim de confortabila si eu sa nu fie nevoie sa fac nimic. as putea de exemplu sa-mi iau niste roboti :)
si bineinteles tot timpul ar fi prieteni in vizita :P
as vrea foarte tare sa-mi pot lua o papusa blythe. dar nu pot. chiar daca as putea, mi-as interzice stiu eu de ce. dar o s apun foto cu azi, n-am mai pus demult



si o piesa care imi place destul de mult aici

4 comments:

Anonymous said...

mai,
asa ma ene chestia asta cu adoptia copiilor orientali, de culoare, albastri, afro/americani, cafenii ori mov, cu nu stiu ce ochi, urechi, nas...si dupa, hai ca mai vreau o camila, o zebra si un copac cu mandarine...

p.s. nu ma lua in seama sunt nervoasa azi. :)mergi la clubA?

Anonymous said...

nu merg nicaieri nah :)
inteleg ce zici dar pe langa faptul ca vreau nu vreau sunt de cele mai multe ori (accidental bineinteles) corectadpdvpoliticimi place foarte mult sa FAC CE VREAU. si sa VREAU CE VREAU. mai ales.

Anonymous said...

nu trebuie să fii corectă dpvdp, dar nici să priveşti oamenii (copiii, ha:)) cum ai privi nişte păpuşi ori nişte obicete pe care ţi le doreşti nu mi se pare ok.:D. (aşa fac actorii [ăia de la hollywood))
deci, eu aberey ]n continuare, dup[ cum vezi:D)

Anonymous said...

vad, eu vbeam de adoptie nu de teatru de papusi :)