Thursday, May 15, 2008

the uncanny


1. look at you look in the mirror you are not the smartest and the TOO smart doesn't even exist. 'cause you see, there is always a chance to BE WRONG. WRONG WRONG WRONG. that is NOT CORRECT, MISTAKEN,

2. foarte rar primesc mailuri. verific in fiecare zi, de obicei am spamuri, be sexy, be funny, be smart, YOU WON ONE MILLION DOLLARS, free gadgets (yeah right!), HELP ME, VREI SA?Ti SCHIMBI TELEVIZROUL? ACUM E MOMENTUL etc etc

f rar primesc mailuri care imi sunt adresate MIE, de la oameni pe care-i cunosc, cu care am vorbit, pe care i-am atins pe umar. si oricum astfel de mailuri cand exista sunt f scurte, issuestobesolved.

mai demult, scriam si primeam scrisori. scrisori pe bune, in plic cu timbru si stampila postei nationale. pe majoritatea dintre ele le-am pastrat. nu le-am mai deschis de-atunci, de acum zece ani sau mai mult de zece ani. dar le-am pastrat si o sa le deschid probabil intr-o zi in care o sa ma simt mai straina ca niciodata. si o sa analizez personajul, o sa zambesc la el, o sa-l judec si o sa trag concluzii scurte si limpezi. mai e timp insa pana atunci. sa ce?

e-mail-uri nu am scris f multe. conversatiile sincopate, incrucisate, de pe messenger, le-au luat repede locul. si nu e la fel. as putea chiar f bine sa imi pierd mintile intr-o zi. as putea foarte bine sa ma pierd intr-o zi, sa ma afund in incoerenta, in intuneric. in primul rand pentru ca eu am nevoie de poveste, desi de multe ori am senzatia ca cei din jurul meu prind cumva povestea. o inspira, o inspira, o inspira, si o sufla in balon :)

nu vreau sa cad in nebunia cu fluxul informational care intra devasteaza si iese nu despre asta e vba, pana la urma exista coduri de organizare a informatiei, filtre, casute, paranteze etc etc. : P vreau sa spun ca una dintre cauzele acestei lipse de siguranta in preajma chiar a celor mai buni prieteni se datoreaza povestii care lipseste si care atunci cand e in sfarsit spusa e intrerupta bruiata de ceva nu ajunge dincolo decat zdrentuita peticita moale uzata :) POVESTEA. poate candva am sa-i dau dreptate si dianei cu terapia. deocamdata insa nu

am cateva zile iarasi de nervozitate. benzile elastice din creier slabesc unele se rup altele ruleaza in gol. sub carcasa erorile se inmultesc, se recombina, durerea se muta din cap in stomac din stomac in cap apoi trece prin inima si se varsa in brat. dirty me scared me tired me imperfect me.

acum despre poeticile cotidianului si club a. inainte sa se porneasca masinaria (programata la 18) mi-a fost rau. ajunsesem mai devreme cu diana (geacar) in club si oana ramasese in urma. am sunat-o sa -mi aduca ceva de mancare dar nu puteam manca. m-am fortat pt ca altfel n-aveam cum sa rezist. la ce sa rezist?

mi-a fost tot timpul cat am vorbit rau, dar ceilalti mi-au zis ca nu s-a vazut. in plus ce sa spui despre cartea ta? nu stiu. ce sa spui despre tine? nu stiu nu stiu. bogdan (lipcanu) a adus un film nu-mi mai amintesc regizorul nu-mi amintesc titlul nu-mi amintesc nimic din ce a spus bogdan despre el, dar imi amintesc perfect filmul. o sa -l intreb pe bogdan si aduc si informatiile. in timpul filmului m-am relaxat, m-am lasat prada oboselii si cum imi e asa de familiara chiar am simtit cum ma relaxez. oana (ninu) zice ca atunci da s-a vazut. dar sper ca ceilalti s-au uitat numai la film.

lecturile din carte le-am facut pe scena, pentru ca bogdan a adus un prieten (are un nume unguresc, n-as vrea sa gresesc, asa ca si aici astept informatiile) care a facut proiectii in timp ce citeam. a fost destul de straniu. sa ma duc acolo singura pe scena sa citesc din fetita care e asa de departe in momentul asta de mine si cu filmul in spate. filmul pe care nu eu, ceilalti il vedeau.

data trecuta cand am citit la club a (la cafeneaua erotica) cu diana (geacar) diana (iepure) oana (ninu) viviana (musa) a fost altfel. nu numai pentru ca atunci m-am simtit ok fizic dar probabil si faptul ca le simteam uneori si pe ele ezitand ma facea si sa incerc sa le ajut si ma relaxa. acum am fost singura cu razvan (tupa) si pe razvan nici nu-l cunosc f bine de fapt. desi nu asta a fost cel mai important lucru, eram singura pt ca el avea alt rol

dupa, am mers pe terasa de la banat. razvan n-a venit. am incercat sa glumesc spunand ca razvan se sustrage de fiecare data si am avut impresia ca am fost inteleasa gresit. shout your mouth if you feel tired. don't joke when you're down.

la un moment dat am spus ca ma despart de carte, de fetita, probabil a sunat patetic, nici nu mai stiu exact ce-am spus, o multime de banalitati probabil. la final dan (sociu) mi-a reprosat de cateva ori in gluma ca i-am invitat la ceva asa de trist, la o "despartire. (de fetita) probabil dan n-a vrut sa fie ironic, dar eu deja asa simteam.

am plecat ca de obicei mai devreme decat ceilalti, cu diana (iepure) si catalina.

anyways, oana si cristi au filmat, asa ca o sa am posibilitatea sa ma infrunt

ma gandesc ca ar trebui sa scriu ceva f luminos aici curand, ca e obligatoriu. deocamdata mai raman putin sub clopotul de sticla, care trebuie sa recunosc e oricum pictat


other voices publica un material despre garbage. "gunoiul" "murdaria" "resturile" "necuratenia" " impuritatea" privite in x rays din mai multe perspective cu accent pe literatura. go see


si pt ca urmeaza otaku in foto e sakura :)




2 comments:

Anonymous said...

fimul cred ca se numea "home sweet home" :) si cred ca esti mai "umana" in post-ul asta decat in cel de ieri, "robotizata" :)

so, dont' worry, be happy !

Anonymous said...

da, din pacate, pentru ca de fapt nu sunt femeia robot ai inteles tu numai uf numai ma prefac :)