Tuesday, April 15, 2008

soft machine


:) a fost un post asa de nostalgic. sepia post a fost. nu conteaza. de prea multe ori ne trezim ratacind prin unele celule din jurul nostru care par la maxim de sanatoase, sau cel putin sa zicem la maxim de benigne, si nu sunt, asa incat n-are rost sa ne blocam pe asta. nu-i asa? nu-i asa? prietenii sunt reali, exista, sunt prinsi in tesatura si ei,asa ca trebuie sa stergem toate imaginile in sepia de pe creier, sa spalam creierul de sange, sa-l lasam sa pluteasca in apa distilata mai bine :)

sa nu ne aducem aminte chestii, sa inventam altele, sa stam cu privirile infipte unele intr-altele mai bine sa extirpam nostalgia de-acolo.
altfel nu ne putem ajuta nici pe noi si nici pe ei
un rest de memorie ramane agatata tot timpul si ne e suficient atat. punctul de mizerie care sublimeaza altfel inspidele diamante. e bine sa ramana acolo reziduurile astea infime ale trecutului. dar nu mai mult.
am fost iarasi la corabia in week-end si simt da, cum ma corectez. cum nu mai cad in starea aia de relaxare inselatoare, cand te simti protejat, desi nu exista un motiv real sa te simti asa. nu vreau sa spun ca a fost rau. nu a fost rau, a fost f bine de fapt :) pur si simplu spun ca nu de-acolo trebuie sa vina sentimentul de siguranta, din sentimentul de familiaritate, pentru ca nu are nicio legatura.
in rest filmul nu s-a schimbat cu mare lucru de data trecuta sunt ink destul de limpede in afara de momentele in care nivelul de oboseala urca la maxim. dar in weekend mergem multi la munte si o sa fac mult mult mult efort and in the end I LL TURN INTO A NICE POWERFUL MACHINE.
foto e cu ultimul robot proiectat sa arate human feelings numai ca oamenii de stiinta zic ca el exprima furie in foto si si eu si si diana avem impresia ca e duios si ne face cu ochiul :D

2 comments:

dna said...

bine, o sa spun eu adevarul :D
de fapt este languroasa si vrea sa ne agatze :D
dar noi nu si nu
asa ca se infurie

vinyl said...

ba adevarul este ca omul de stiinta era induiosat de viataluipersonala nu se stie exact de ce si ca desi s -a straduit sa deseneze furie i-a iesit privirea asta lasciva :)prefer sa dau vina pe humans :D