Wednesday, May 9, 2007

rewind


ok. imi propun ca de azi incolo sa dau in fiecare zi (sau ma rog aproape in fiecare zi :P) un posibil motiv / cauza pt obsesia mea cu fetitzele :)
primele motive / cauze or sa duca "discutia" intr-o zona boring evident. asta e :P
so...
1. fetitzei i se permite orice. nu poate fi trasa la raspundere pt ca e "mica" :P. si are voie sa se joace. si nu pare ridicol daca se joaca. fetitza poate sa fie naiva. poate sa fie pasiva. poate sa fie calda fara sa fie penibila. poate sa fie rea si sa nu mai conteze. imediat sa nu mai conteze ca a fost rea. fetitza poate sa fie dragalasha fara sa fie "altfel." numai prin simplul fapt ca e fetitza. nu-i trebuie "personalitate." fetitza isi face o mie de prieteni. in fiecare zi alti prieteni.

fetitza poate sa fie autista fara sa para proasta. fetitza poate sa fie retrasa si asta sa nu fie un lucru rau.



fetitza poate sa ierte toate rautatile din lume. sa le ierte imediat. si sa nu para proasta :). fetitza n-are complexe. complexele vor aparea mult mai tarziu.



ok. asta e un motiv fff posibil. pt ca aici e un singur motiv. numai ca atunci trebuie cautat COMPLEXUL care duce la retard. pt ca inainte de fetitza e retard. rewind.



foto e de pe thoughtballoons.blogspot.com


2 comments:

sora_de_razboi said...

Ti-as mai da eu un motiv, pentru ca zilele astea chiar am reusit sa termin de citit (maaaare minune - avind in vedere ca eu nu mai termin de citit cartile, de vreo citeva luni) "Adevarul despre Sacha Knisch".
Fetita poate sa fie perversa si sa se bucure de asta. Complet. Iar asta sa fie o starea aproape continua, cea de bucurie, pe cind durerea sa functioneze doar ca element de combustie si propulsie tot la bucurie.
De la povestea fetitei Dora, din romanul de care ziceam, mi-a trecut meteoritul asta de idee prin cap. Si nu doar de la asta.

Cristina Ispas said...

o sa citesc si eu :)