Wednesday, November 19, 2008

me as a ball girl :)


nu mi-am pus niciodata dorinte pentru noul an, nu mi-am propus sa fac chestii clare, nu mi-am facut liste niciodata, nimic de genul asta sau poate da totusi, vreodata intr-o discutie cu prietenii dar nu era pe bune. acum as vrea s-o fac dar nu cred ca pot. asa ca am sa scormonesc putin iarasi in urma.

pana la urma am stabilit deja ca viitorul nu exista. exista o dezordine calduta, un alb murdar, o mana intinsa cu infinita tandrete, dar pe care nu esti sigur daca vrei s-o apuci oricum. bla bla bla de fapt nu exista. anul viitor o sa fac 30. chestia asta nu m-a crizat niciodata pe bune. m-a crizat mereu, dar de fapt la suprafata, ca un fel de durere de cap asa din cauza ca am stat prea mult la comp o ameteala usoara o greata usoara ca atunci cand dansezi : P de fapt uite o chestie pe care as putea sa mi-o doresc pentru 2009, sa ma alint mai mult prin casa si sa zic ca dansez :) just kidding

asa ca n-o sa ma crizez nici acum decat putin :D pe chestia cu 30

pentru ca de fapt nu cifra asta rotunda conteaza

conteaza ca intr-un final mi-am terminat teza (nu terminat terminat dar aproape) si ca asta era o chestie care m-a tinut blocata, cel putin in ultimul an. daca ma uit inapoi nu ma mai pot recunoaste si nu o zic numai asa. pur si simplu eu nu sunt asa cum am fost, fiindca mi-aduc foarte limpede aminte tot ce mi s-a intamplat ever :)

si daca mi-am terminat teza, despre care nu pot sa spun cum e inca (mai e ceva de lucru), inseamna ca am terminat cu romaniapostrevolutionara pur si simplu, si asta inseamna ca m-am vazut bine de tot acolo si ca gata, s-a terminat. va trebui sa trec la altceva :)

si probabil si blogul asta trebuie sa se incheie pentru ca n-a fost adevarat adevarat dar n-am de unde sa stiu deocamdata ce-o sa se intample

si ce vreau sa spun (pentru unii o sa fie funny pt ca e o obsesie mai veche de-a mea) neaparat e ca exista totusi un lucru care-mi place la mine :) nu am si nu am avut niciodata prejudecati. chiar daca de multe ori n-am convins. dar adevarul este ca pur si simplu nu am desi nu am nici curajul sa fiu atat de libera. nu stiu daca se intelege ce vreau sa spun you are safe with me don't worry :) sunt rea sau proasta sau isterica sau aroganta sau pierduta etc. numai atunci cand cineva nu ma place back :) si oricum imi revin si nu ma supar niciodata pe nimeni :) desi ma feresc de oamenii care ma obosesc, desi imi pare rau pentru ei si nu e frumos :) si poate nici n-am dreptate etc.

of si probabil asta e cel mai ambiguu post scris vreodata aici dar asta e sunt prea linistita ca sa se inteleaga ceva :)

si mai vroiam sa spun ca nimic nu poate fi atat de rau atata timp cat in fiecare an gasesti cel putin o persoana de care iti place foarte mult, chiar daca uneori (nu e totusi cazul anului asta) nu te place back :)

mai bine ma opresc oricum am devenit probabil deja demult boring si lame
si mai vroiam sa spun ca vreau sa fac din ce in ce mai mult sport si ca imi pare rau ca n-o sa mai pot merge cu oana :)

11 comments:

Anonymous said...

:)) bai, da ce pana acum nu umblai pestetot cu bretele...;D

Cristina Ispas said...

nu, da probabil asa ti-ai imaginat tu :):):) ceea ce e f bine :D

obiectepierdute said...

deci de la anul gata cu iubirea? gasesti pe altcineva? :D

Cristina Ispas said...

ooo, nu dear, nu nu nu, la anu o sa fim mai multi si din ce in ce mai multi :D i love u forever

obiectepierdute said...

asa. eu nu prea vreau sa fie multi ca nu mai avem loc :D

Anonymous said...

cris, ce zodie esti? scuze :D

Cristina Ispas said...

salut, lav,
fecioara si sa-mi spui la ce concluzie ai ajuns :D

Cristina Ispas said...

oh, my dear I forgot to answer you :)
your heart is larger than u can imagine :D is quite huge in fact there s plenty of room trust me
you can even love all of us twice as much : P

obiectepierdute said...

damn it, they don't have to know :D

Anonymous said...

fecioara e o zodie care mie imi place mult si cu care se pare ca ma inteleg bine :) pt ca e fix pe partea cealalta a cercului fata de mine, care mi-s pesti :)

Cristina Ispas said...

foarte bine atunci, asa si trebuie sa fie, fecioarele sa se inteleaga bine cu pestii :) cred ca o sa ma duc sa-mi cumpar si eu o carticica in curand, cine stie, poate chiar reusesc sa dau in sfarsit un sens vietii :)