Friday, June 1, 2007

NO SEXUAL SPAM


fetitza nu are mintea prea limpede. fetitza spera sa-si limpezeasca mintea. asa ca scrie.
so...

in seria reasons for...nicio trauma sexuala nu trebuie pusa la baza Dereglarii. pentru ca este vorba despre o dereglare. chiar daca numai una domestica. sau cel putin asa crede fetitza.

trauma sexuala e depasita, e banalizata. fetitza e blazata :P. fetitza crede ca traumele sexuale sunt la fel de otravitoare si de responsabile pentru Dereglare ca si Toate celelalte feluri de traume posibile. si sunt atat de multe traume posibile incat ti-e frica sa nu te plictisesti. sau, ma rog, fetitei ii e frica sa nu se plictiseasca :P sunt traume la tot pasul. asa simte fetitza. de-asta trupul ei se zbate uneori fara motiv. de-asta ochiul ei se inchide uneori brusc ca in fata unei primejdii. si nu exista primejdie. de-asta aerul e concret in jurul ei. pentru ca nu exista primejdie decat poate in inchipuirea fetitzei. Totul e o singura primejdie imposibil de pulverizat. o lunga, monotona, egala cu sine, Primejdie.

dar fetitza n-avea chef sa vorbeasca despre asta.

fetitza are chef sa-si limpezeasca mintea. atat.

si sa-si cumpere o casa. dar nu o casa de papushi. nu o casa pt fetitze. o casa adevarata in care sa nu faca nimic deosebit.

si vrea sa-si cumpere in fiecare zi cate un pestisor. dar asta e o alta problema. nici asta grava. cum nicio problema nu e grava.

cand o sa aiba chef sa vorbeasca fetitza, cand o sa stie dracului sa vbeasca. asa, fara sa-si injecteze inainte creierul cu Tensiune, cand o sa vbeasca ea linistita despe lucruri ca despre ceea ce sunt ele (adica lucruri ca oricare altele), atunci o sa fie un cer de desene animate deasupra.


oricum: NO SEXUAL SPAM.


penny brite dolls today

No comments: