Tuesday, April 21, 2009

Front 242 - Headhunter

:)

Thursday, April 9, 2009

probabil sau improbabil

am urmarit ce s-a scris pe cnn si bbc despre moldova. ciudat cata detasare intervine cand citesti o sursa neimplicata. pentru cei care n-au absolut nicio legatura nici cu moldova nici cu romania si nici cu comunismul, totul devine posibil, nimic nu e probabil sau improbabil.
ultima stire e despre acuzatia lui voronin cum ca romania ar fi implicata. poate, dar daca este implicata este prin reteaua de studenti, care au colegi din basarabia etc. si care sunt inca vii de fapt si nu gandesc in spiritul a "oricum nu se rezolva nimic". asta e o prostie. intotdeauna se rezolva ceva, cat de putin, se misca lucrurile, nu se rastoarna, dar se misca, un milimetru doi trei cinci douazeci. poate cineva acolo sus se gandeste cel putin sa inlocuiasca un comunist cu un comunist luminat si asa or sa apara minimele libertati si apoi comunistul luminat va fi prins in capcana de a nu mai putea face tot ce-i trece prin cap fiindca a intrat deja pe alta logica si trebuie sa pastreze niste aparente si dup-aia iar se vor misca lucrurile etc. sau poate alt zeu de sus prinde chef sa se lupte cu zeul de sus la putere in moldova sau poate sau poate. si asta o spune o persoana foarte plictisita. iar daca e implicata altfel (ceea nu cred si e secundar oricum nu e singura)
dar e adevarat ca e greu sa-ti dai seama ce se intampla si ca probabil adevarul va ramane subteran ca intotdeauna. dar cel putin n-o sa mai creada nimeni ca moldovenii sunt toti comunisti, cum am mai auzit, si cel putin se vede ca tinerii n-au murit. despre ideologii nu vreau sa vorbesc, pentru ca nu ma mai intereseaza acum decat capcana pe care ele o reprezinta. nu ma intereseaza sa fiu nu stiu ce sau sa nu fiu nu stiu ce, doar sa-mi pun intrebari daca intru prea mult pe o anumita logica. niciun sistem nu e perfect, stim asta. de-asta sensul trebuie sa fie spre iesire, mereu.
sper sa se intample ceva in moldova si sper schimbarea sa fie vizibila si sa nu dureze trei zile.